Bergsingelkerk Rotterdam

De Gereformeerde Kerk te Rotterdam (GKR) is in 2004 ontstaan uit een fusie van de Gereformeerde kerken van Rotterdam-Centrum en Delfshaven. Onze kerk omvat daardoor het centrum van Rotterdam en de voormalige deelgemeenten Noord en Delfshaven.

Al meer dan een eeuw is de Bergsingelkerk in Rotterdam-Noord een plek van ontmoeting voor jong en oud, mensen uit de wijk en de stad. Een gastvrije kerk die laagdrempelig en middenin de samenleving aanwezig is. Wij geloven dat het erg belangrijk is om samen te bouwen aan een open en warme gemeenschap.

Iedere zondag is er een viering met een inspirerende overdenking, die vaak het geloof weet te verbinden met ons eigen leven of de maatschappij. Na de viering is er altijd koffie of thee. Ook is er wekelijks kindernevendienst en kinderoppas.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten. Iedere zaterdagmiddag is de kerk open voor het Bergsingelkwartier, waar plek is voor een gesprek en bijvoorbeeld een poëziemiddag, planten- of boekenmarkt plaatsvindt. De Bergsingelkerk is ook regelmatig podium voor concerten en speelt bovendien een belangrijke rol in activiteiten in Bergpolder en het Liskwartier.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen en kennis te maken!

Predikant:
Aanvangstijden kerkdiensten zondags: 10.00 uur