Wijkgebouw De Bron

De Bron is een gastvrije gemeenschap in de Rotterdamse wijk Rubroek. Een gastvrije gemeenschap met een groot hart voor God en een groot hart voor alle buurtbewoners. De Bron is een initiatief van de diaconie van de hervormde kerk, ingebed in wijkgemeente De Samaritaan. Het gezicht van De Bron wordt gevormd door al onze gasten, rond de 60 vrijwilligers en door de diaconaal werker Fred Kappinga.

De deur van De Bron staat iedere ochtend open en ook vaak in de middag of avond. Boven de deur van De Bron staat “Iedereen is welkom en meedoen is gratis”, en dat merk je. Iedere week komen er honderden mensen naar De Bron. Mensen vanuit de meest uiteenlopende culturele- en geloofsachtergronden.

In De Bron wordt om de week een Ontmoetingsdienst gehouden, zondagmiddag om half 3. Ontmoetingsdiensten zijn een soort kerkdiensten waar het goede nieuws van de Bijbel in begrijpelijke taal wordt uitgelegd en waar veel tijd is voor gezellige ontmoeting met elkaar. Ons eigen Choral Lisanga zorgt voor de muziek. Verder doen veel mensen uit de wijk mee om er een echt feest van te maken. Iedereen is welkom, wie je ook bent, wat je ook gelooft.

Buurtpastor: Fred Kappinga
Mobiel: 06 – 21 21 27 26
E-mail: fred@wijkgebouwdebron.nl

Contactgegevens

Wijkgebouw de Bron
Vondelweg 254 Rotterdam
Telefoon: 010-4140269
www.wijkgebouwdebron.nl
http://www.facebook.com/wijkgebouwdebron/