SKIN-Rotterdam nodigt u uit om zaterdag 9 juli haar lustrum in de Laurenskerk mee te vieren. Van 15.00 – 17.00 uur is er een korenfestival en van 17.30 – 20.00 uur een Jubileum dankviering.  SKIN-Rotterdam schrijft:

Samen Kerk In Nederland (SKIN)-Rotterdam heeft zich sinds haar oprichting ingezet om de christelijke internationale gemeenschap te versterken en bruggen te bouwen tussen de internationale christelijke gemeenschappen, Nederlandse kerken, maatschappelijke organisatie en overheid. Dit hebben we niet alleen gedaan maar we zijn hierbij geholpen. Wij ervaren dat God ons werk zegent en de internationale christelijke gemeenschappen een zegen zijn voor Rotterdam en omstreken. We zijn samen kerk. We hebben vrienden ontmoet die ons werk een warm hart toedragen en ons steunen met raad, daad of middelen. We laten onze stem horen en daardoor werken we samen met mensen uit alle lagen van de Rotterdamse samenleving en het bestuur. We zijn hier zeer dankbaar voor en daarom vieren we feest!

We willen u van harte uitnodigen om het 15-jarige bestaan van SKIN-Rotterdam met ons mee te vieren! Lees hier de officiële uitnodiging met programma.
Komt allen en neem uw gemeenschap met u mee. We hopen u te zien op 9 juli. Een feest om niet te missen!