Wie preekt er zondag in de Open Hof of in de Prinsekerk? Is er een avonddienst in Delfshaven of in de Laurenskerk? Hebben ze een leuke kring ergens bij de Maranathakerk of anders de Koningskerk? Wat doen ze voor spannende dingen in de Pauluskerk? Als ik met mijn kinderen naar een kindervesper wil, waar is die dan? Rotterdam is groter dan mijn eigen kerk. Daar kun je wat van meenemen. Maar hoe weet je wat waar gebeurt?

Rotterdam heeft nooit een vorm van uitwisseling gehad voor de hele stad. We denken kerkelijk altijd een beetje dorpsgewijs. Daar gaat deze website verandering inbrengen. Kerken010. Log maar in en je weet hoe laat de diensten zijn in Hillegersberg en aan de Hillevliet, we hopen dat alle deelnemende kerken hun informatie blijven sturen.

Deze site is een groeimodel. We beginnen met een groot aantal (voornamelijk) PKN-kerken. Maar we hopen op meer! Kerken van groot tot klein, oudgedienden en nieuwkomers. Ook de Remonstranten, de Oud-Katholieken, Rooms-Katholieken, Evangelischen, de Engelsen, de Ghanezen… Je mist de boot als je niet op onze site staat! Dus meld je aan, met je informatie, je contactpersoon aan [email protected].

En dit is de redactie voor dit moment:
Bert Kuipers, emeritus pastor Laurenspastoraat
Rik Radstake, emeritus pastor Goede Herderkerk, Noordrand
Bas Ruijzeveld de Winter, Lutherse Andreaskerk
Nico van Spunter, Geloven in Spangen, Delfshaven
Leonard de Vos, Protestants Kralingen
Piet de Vries, Rijsoord
We hopen op uitbreiding.

Veel plezier aan alle informatie

Bert Kuipers