Donderdag Bijzonderdag & Vrijdag Xtra Bijzonderdag is een project voor kinderen, die om diverse redenen, niet op vakantie kunnen. Om deze kinderen een leuke vakantie te bezorgen organiseren wij in elke schoolvakantie uitstapjes voor hen. Op donderdag voor kinderen (6 t/m 10 jaar) en op vrijdag voor tieners (11 t/m 14 jaar). Wij zorgen voor een afwisselend programma wat bestaat uit creatieve, sportieve, educatieve maar vooral uit gezellige en leuke activiteiten.

Het is geweldig om te zien hoe de kinderen en tieners genieten van activiteiten die ze nog niet eerder hebben ondernomen en hun zelfvertrouwen groeit door het opdoen van nieuwe ervaringen. De vrijwilligers van dit project geven de kinderen en tieners een blijvende en positieve herinnering mee!

Word jij enthousiast van een dagje uit met kinderen en/of tieners? Heb jij ervaring met deze doelgroep en ben jij in de schoolvakanties grotendeels beschikbaar? Ga dan mee als begeleider met de Donderdag Bijzonderdag en/of Vrijdag Xtra Bijzonderdag en geef kinderen die niet op vakantie kunnen een onvergetelijk dagje uit.

Donderdag Bijzonderdag

Als begeleider draag je de verantwoordelijkheid over een groepje van circa 5 kinderen. Maak een praatje, stel vragen, luister naar de verhalen en geef positieve aandacht aan de kinderen in jouw groepje. Maak er samen een onvergetelijke dag van!

Vrijdag Xtra Bijzonderdag

Trek jij liever op met tieners in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar? Ga dan mee als begeleider op de vrijdagen. Als begeleider ben je, samen met de andere begeleiders en coördinator, het aanspreekpunt voor de tieners. Je geeft de tieners positieve aandacht en houdt in de gaten of iedereen het naar z’n zin heeft. Tijdens de activiteit ben je betrokken en doe je mee, je geeft het goede voorbeeld en voelt je verantwoordelijk om er een geslaagde dag van de maken.

Wat wij vragen:

  • Affiniteit en ervaring met kinderen (6 t/m 10 jaar) en/of tieners (11 t/m 14 jaar)
  • Geduld, enthousiasme en pedagogisch inzicht
  • Goed om kunnen gaan met diverse culturen
  • Beschikbaar zijn op de donderdagen en/of vrijdagen in de schoolvakanties (we houden uiteraard rekening met je eigen vakantie)

Wat wij bieden:

  • Een gezellige dag(en)
  • Reiskostenvergoeding

Data zomervakantie:

13/14, 20/21, 27/28 juli en 3/4, 10/11, 17/18 augustus

Ben jij goed in organiseren en vind je het leuk om ook in de voorbereidingen betrokken te zijn? Of wil je meer weten? Stuur een email naar Elisabeth van der Ham of bel (010) 466 67 22.