Op zondag 9 december 2018 is het Wereldlichtjesdag. Op deze dag staan we met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd op welke wijze dan ook, zijn overleden. We eren en herinneren al die kinderen door een kaarsje te branden, te luisteren naar muziek, troostende woorden en gedichten. Dit jaar gebeurt dat ook weer in Open Hof.
Als u een kind hebt verloren, bent u van harte uitgenodigd. Er zijn mensen van alle leeftijden, van jonge kinderen tot volwassenen van 80 jaar. Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen zijn allemaal welkom. Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Er zijn mensen voor wie het verlies nog zo vers is en anderen voor wie dat al 30 jaar geleden was. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.

Muzikale medewerking wordt verleend door de Kindercantorij Open Hof en de avond wordt geleid door Karin Peperkamp en Marie-José Vos
De aanvangstijd is 18.45. De deuren staan open om 18.30. De bijeenkomst duurt ongeveer drie kwartier en na afloop is er gelegenheid om bij koffie en thee nog na te praten. Wilt u meer informatie stuur dan een email naar: wereldlichtjesdag@openhof-ommoord.nl.

Het adres van Open Hof is Hesseplaats 441 in Rotterdam-Ommoord

Zie voor meer informatie ook www.wereldlichtjesdag.nl
Karin Peperkamp
Marie-José Vos
Nienke Timmers
Gerard den Oudendammer